“Dia Tak Pernah Sesekali Pun Pukul Saya, Saya Tetap Bersama Dia” – Kenyataan Pertama DDD Dan Ini Sharnaz Ahmad Mengharapkan Idolanya Tidak Dikecam

Walaupun sudah 2 hari berlalu, isu Farid Kamil yang dikatakan menampar polis masih menjadi bualan hangat netizen sehingga kini. Ramai mendakwa Farid Kamil dan Diana Danielle tidak lagi sebumbung ekoran dari kenyataan Farid merindui anaknya. Walau bagaimapun, ramai rakan artis yang menyokong Farid Kamil dan berharap agar netizen hentikan tohmahan terhadap keluarga ini.

sumber : insta danielle

Terbaru, Diana Danielle isteri kepada Farid Kamil sendiri memberi kenyataan balas setelah 2 hari berdiam diri. Diharap pihak luar tidak lagi membuat andaian yang bukan-bukan mengenai hubungan mereka.

Suami saya tidak pernah memukul saya

Menerusi perkongsian Diana, dia memberitahu bahawa dia memerlukan masa untuk bercakap mengenai isu ini. Dia berterima kasih buat semua yang tidak putus-putus mendoakan mereka sekeluarga. Yang kedua, dia turut menafikan dakwaan yang dibuat oleh segelintir netizen. Diana mengaku Farid tidak pernah memukul dia walau sekalipun.

Dia mempertahankan suaminya, Farid walau apa yang terjadi. Akhir sekali, dia memberitahu tidak akan jawab soalan yang dirasakan tidak penting dengan keadaan ini.

Doakan yang terbaik

Apa apa pun kami sentiasa mendoakan agar pasangan ini terus bersabar dengan ujian Allah ini. Kami yakin apa penjelasan yang baik dengan apa yang berlaku.

‘Manusia Hebat Adalah Yang Berani Bangkit Selepas Tewas, Aku Percaya Farid Manusia Hebat Itu’ – Sharnaaz Ahmad

Pelakon terkenal Sharnaaz Ahmad sebelum ini pernah meluahkan rasa terkilan dengan individu yang menyebarkan gambar Farid Kamil ketika dalam tahanan polis. Menurut Sharnaaz, tidak perlulah membuka aib kerana perkara tersebut boleh menyebabkan maruah keluarga Farid tercalar.

Terbaru, Sharnaaz di Instagram ada menulis kata-kata sokongan kepada rakan artisnya itu. Menurut Sharnaaz lagi, manusia yang melakukan kesalahan boleh dihukum tapi bukan diaibkan.

‘Manusia Hebat Adalah Yang Berani Bangkit Selepas Tewas, Aku Percaya Farid Manusia Hebat Itu’ – Sharnaaz Ahmad

Farid Kamil adalah idola aku

Farid kamil adalah idola aku (anak halal) lakonan padu bro, dan dia adalah hero pertama aku berlakon dalam industri.. Masa tu aku first time shoot tele movie sparring dengan Farid Kamil.. Dan dia seorang yg sangat baik.. Cuma mula agak kerek sikit, tapi dah warm up terus jadi member..

Manusia buat salah boleh dihukum tapi bukan diaibkan

Apa aku nak cakap kat sini, aku sendiri banyak kali lakukan kesalahan bergaduh bertumbuk masuk mahkamah kena denda bla bla bla.. Tetapi siapakah anda atau aku untuk menghukum pesalah? Anda juri tetap? Anda hakim? Anda ketua agama? Atau anda yg kena tibai? Tentu bukan, manusia melakukan kesalahan boleh dihukum TETAPI BUKAN MENGAIBKAN!!! ..

Manusia yang hebat adalah manusia yang berani bangkit selepas tewas

Farid gua tau lu bukan ini macam punya orang, kami kawan kawan mesti support lu apa cara pun.. Jangan ingat lu tak ada orang belakang lu.. Kami doa semoga Allah permudahkan dan ringankan dugaan hang dan family.. Dan pada Diana danial, laki hang teruk kena ni, jangan give up Diana.. Kami sayang hangpa dua org.. Kekuatan dia ada pada hang. Masalah boleh selesai insyaAllah kalau sama sama matang dan redha.. Dan last aku nak cakap.. Manusia yang hebat adalah manusia yg berani bangkit selepas tewas.. Dan aku percaya Farid manusia hebat itu… Dari seorang kawan – Sharnaaz Ahmad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *